UPDATE: Bărbat rănit grav după ce un zid a căzut peste el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat a fost rănit după ce un zid a căzut peste el
Un bărbat a fost rănit după ce un zid a căzut peste el

Azi, în jurul orei prânzului, un bărbat originar din Mureș, a fost accidentat grav după ce un zid s-a prăbuşit peste el. Accidentul s-a întâmplat în timp ce bărbatul lucra la îndiguirea pârâului Șoimi, din Aleșd.

Colegii acestuia au sunat la numărul de urgenţe 112 şi în scurt timp un echipaj de Prim Ajutor, de la Staţia de Pompieri Aleşd, a sosit la faţa locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Între timp, o maşină SMURD, de la Oradea, a pornit pentru preluarea bărbatului şi transportarea lui la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. „Din fericire, victima nu a fost îngropată complet sub zidul care s-a prăbuşit, el fiind conştient la ora la care i s-a acordat primul ajutor", explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana", Camelia Roşca. 

UPDATE ora 15

Adus de către echipajul SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea, bărbatul prezintă foatre multe fracturi. „Pacientul este conştient, însă în stare gravă. Prezintă multiple leziuni de la mijloc în jos, abdomen, bazin, membrele inferioare. I s-a acordat primul ajutor, iar în prezent este în investigaţii‟, explică Hadrian Borcea, șeful Unității de Primire Urgență Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite