Oradea: Bani europeni pentru șomerii bihoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Bani europeni pentru șomerii bihoreni
Oradea: Bani europeni pentru șomerii bihoreni

Peste 800.000 de lei vor fi investiți în îmbunătățirea serviciilor furnizate de trei agenții județene pentru ocuparea forței de muncă, printre care și cea din Bihor.

Investiția vine ca urmare a proiectului "Asigurarea managementului calităţii serviciului public de ocupare la standarde europene – CALISPO". Proiectul, în care Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor este parte activă, va fi deschis oficial joi, 30 iulie, de la orele 9.00, la Hotel Dacia Continental. Din valoarea totală a proiectului, 592.239 lei vin din partea Uniunii Europene, ca asistenţă financiară nerambursabilă.

Prima finanțare externă

AJOFM Bihor are ca parteneri agențiile din Harghita și din Giurgiu. Proiectul se desfășoară pe o perioadă de 16 luni şi vizează creşterea eficienţei şi eficacităţii serviciilor furnizate de cele trei agenţii partenere, prin coordonarea şi conducerea întregii activităţi a organizaţiilor în mod sistematic şi planificat, orientat spre soluţionarea rapidă şi eficientă a solicitărilor clienţilor.“Acest proiect reprezintă prima finanţare externă pe care am atras-o şi privim cu maximă seriozitate utilizarea fondurilor. Dispunem de specialişti dar prin implementarea managementului calităţii vom putea răspunde cu şi mai multă eficienţă beneficiarilor serviciilor noastre. Dacă acest proiect va fi un succes, vom şti la finalul implementării lui când vom putea evalua cât de benefice sunt schimbările operate, iar acest lucru va fi posibil doar prin intermediul clienţilor noştri”, spune Dorel Drăghici, manager de proiect și director coordonator al AJOFM Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite