Oradea: Andreea Bănică va cânta la Balul Balurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri seară vor fi aleși cei mai tari boboci de la facultățile din Oradea.

Cei mai frumoși, inteligenți și talentați boboci, de la opt facultăți din Oradea, se vor întrece miercuri seară, la Balul Balurilor. Evenimentul este organizat de Asociaţia Studenţilor din Universitatea din Oradea (ASUO) și va avea loc la Discoteca No Problem. Surpriza serii o reprezintă concertul Andreei Bănică.

Modă și muzică
Pe lângă probele obișnuite de la astfel de concursuri, publicul va putea admira creațiile designer-ului orădean Ioana Silaghi. Aceasta își va prezenta cea mai recentă colecție, intitulată „Eternity 2180”. David Bryan, solistul britanic stabilit la Oradea, va încălzi atmosfera, înainte de intrarea în scenă a divei Andreea Bănică.

Gratis la teatru
Pe lângă Balul Balurilor, ASUO a pregătit pentru studenții orădeni o săptămână de acces liber la teatru. Marți, de la orele 18.00, studenții vor putea intra pe bază de legitimație, la piesa „Chirița europarlamentară”, la Casa de Cultură a Sindicatelor (CCS). În aceeași locație, miercuri, de la orele 18.00, studenții vor putea intra gratis la „Tot mort, tot mort”. Joi, la sala Studio, se joacă „Cerere în căsătorie” iar vineri, la CCS, studenții sunt așteptați la „Menajeria de sticlă”.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite