Băimăreanca Mihaela Boşca a câştigat titlul de „Miss Transilvania“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miss Transilvania
Miss Transilvania

Şaisprezece tinere au concurat pentru titlul de „Miss Transilvania". Băimăreanca Mihaela Boşca a reuşit să obţină coroana, ea urmând să se bucure de un sejur de o săptămână la Miami unde va participa la prezentări de modă şi şedinţe foto pe plajă. Totodata, pentru un an, tânăra va fi imaginea Tres Jolie, proprietarul mărcii înregistrate Miss Transilvania

Teatrul „Regina Maria", din Oradea, a găzduit concursul de frumuseţe „Miss Transilvania". Şaisprezece tinere frumoase din zona Transilvaniei au sperat să obţină acest titlu.
  

Dă click pentru mai multe fotografii

Miss Transilvania Miss Transilvania Miss Transilvania

După ce au trecut de probele concursului, fetele au avut de trecut peste proba emoţiilor. Juriul a decis ca titlul de „Miss Transilvania", să-i revină băimărencei Mihaela Boşca, locul doi fiind ocupat de Alexandra Cordoş din Bistriţa, iar locul trei de orădeanca Kovacs Carla. Totodată, s-a mai acordat un premiu excepţional „Cea mai sexy vampiriţă din Transilvania", care i-a revenit  orădencei Larisa Madar. Aceasta alături de câştigătoarea titlului de Miss Transilvania 2011, a câştigat, un sejur de o săptămână la Miami pentru prezentări şi şedinţe foto pe plajă.

Premiusl „Miss Leonardo" i-a revenit tinerei Mădălina Scamatoschi. Toate finalistele care, în viziunea partenerului Tres Jolie, au avut atitudinea şi prestanţa unui model profesionist, au obţinut şansa de a onora sesiunea celor 100 de joburi anunţate în concurs pe cele mai importante podiumuri de modă din Bucureşti, oferite de Bamboo Group şi Tres Jolie, acestora alăturându-se şi cele mai experimentate manechine din cadrul Agenţiei M Models.

Pe scena teatrului Regina Maria a urcat şi orădeanca Andrada Corcheş, finalistă la Miss Universe România, şi totodată imaginea agenţiei M Model. Ea a fost însoţitp de şase băieţi, manechini ai aceleaşi agenţii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite