Băile Felix și 1 Mai bat litoralul Mării Negre, în privința calității serviciilor (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiștii care au umplut în acest weekend pensiunile din Băile Felix și 1 Mai spun că serviciile de aici sunt mai bune decât la mare. Unii dintre turiști au călătorit chiar și 12 ore cu trenul, pentru a face baie în apele termale din cele două stațiuni bihorene.

Vezi aici cum arată pensiunile din Băile Felix și 1 Mai, dotate cu aparate de ultimă generație

Aurelia Atanasiu, din București, a suportat corvoada unei călătorii de peste 12 ore cu trenul, cu gândul la apele termale din județul Bihor, despre care auzise că fac bine la sănătate. „A fost neplăcut să vin cu trenul, dar a meritat", a spus Aurelia Atanasiu. Aceasta consideră că aici va avea ce să facă și dacă vremea nu va fi însorită și că serviciile oferite de către pensiunile din Băile Felix și 1 Mai sunt superioare, din punct de vedere calitativ, celor de pe litoral. „Aici pensiunile sunt dotate cu aparate de tratamente de ultimă generație, mai ceva ca-n capitală", a spus bucureșteanca.

Atractive și pentru tineri

Lavinia și Claudiu Iacob, au ales să petreacă două zile în Băile 1 Mai. Cei doi au venit din Timișoara, cu mașina personală. „Am ales această stațiune la recomandarea unor prieteni. Cel mai mult ne-a atras apa termală. În plus, la mare e mult mai scump și drumul e prea lung", a spus Lavinia Iacob.

80 de lei

Acesta este tariful, pe noapte, pentru o cameră dublă, la majoritatea pensiunilor de lângă Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite