Băiatul bărbatului acuzat de abuz sexual ar putea fi preluat de Protecția Copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hajnalka Kralocki, mama fetei, spune că mărturiile fiicei sale sunt pure invenţii
Hajnalka Kralocki, mama fetei, spune că mărturiile fiicei sale sunt pure invenţii

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor a cerut instanței orădene emiterea unei ordonanțe prin care Cristian Kralocki, să fie luat din familie și dat în plasament, deoarece autoritățile bănuiesc că și mama copiilor ar fi fost complice la abuzurile săvârșite de Iosif Kralocki asupra fetei.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Iosif Kralocki a fost arestat după ce fetița lui, Szandi, s-ar fi plâns că acesta o abuzează sexual. Bărbatul este cercetat în stare de arest. Mama fetei susține însă că soțul ei este nevinovat și dă vina pe fată pentru toate cele întâmplate. "Szandi este bolnavă psihic. Cum să îi permită să facă astfel de lucruri. S-a răzbunat și a mințit în legătură cu el", a spus pentru Adevărul de Seară, Hajnalka Kralocki, mama victimei.

Autoritățile o suspectează însă și pe femeie de complicitate. Prin urmare, au solicitat Tribunalului Bihor o ordonanță prin care băiatul rămas în grija mamei să fie dat în plasament. "Există suspiciuni că acesta trăiește într-un mediu neprotejat, din cauza mamei, care este și ea anchetată în stare de libertate", a declarat Szarka Arpad, directorul DJASPC Bihor. Procesul trebuia să aibă loc astăzi, însă avocatul mamei a solicitat amânarea lui.

Următorul termen este prevăzut pentru miercuri. Directorul DJASPC Bihor a declarat că fetița este bine, deocamdată nu sunt semne că ar avea sechele în urma abuzurilor la care se presupune că a fost supusă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite