Un BMW, un Wartburg și trei Dacii, pe lista mașinilor fără stăpân din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea orădeană amenință să-și însușească un BMW neînmatriculat și alte patru autovehicule abandonate pe spațiul public. Proprietarii mai au la dispoziție zece zile pentru a-și revendica mașinile.

Pentru a identifica proprietarii sau deţinătorii legali ai vehiculelor fără stăpân şi ai vehiculelor abandonate pe domeniul public, Serviciul Parcări din cadrul Administraţiei Imobiliare Oradea anunţă lista vehiculelor presupuse a fi fără stăpân sau abandonate pe domeniul public şi locurile unde au fost identificate, astfel încât cei în cauză să le poată revendica. În acest mooment pe lista vehiculelor fără stăpân figurează un BMW neînmatruiculat, abandonat pe Aleea Rogerius, un Wartburg cu numărul BH-01 - HVB (pe strada Morii) și trei Dacii, pe străzile Transivaniei, Constantin Noica și Morii.

Rămân fără ele

„În situaţia în care vehiculul nu va fi revendicat de proprietar sau de deţinătorul legal, după expirarea unui termen de zece zile de la data anunţului, acesta va trece în domeniul privat al unităţii administrativ-teritoriale, respectiv Consiliul Local al Municipiului Oradea, liber de orice sarcini şi va fi valorificat în condiţiile legii", se arată în comunicatul transmis de către biroul de presă al Primăriei Oradea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite