Autoturism furat din Italia, folosit în Oradea pentru transportul țigărilor de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistii de frontieră au găsit în Oradea, un autoturism marca Citroen, furat din Italia și care ar fi fost folosit pentru transportul țigărilor de contrabandă. Polițiștii de frontieră au găsit autoturismul ieri seară, în jurul orei 21.00.

"Deținătorul autoturismului, Daniel A., de 42 de ani, cu domiciliul în Oradea, a fost invitat la sediul Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră pentru verificări. Autoturismul a fost supus unui control amănunțit", a declarat comisarul șef Dan Lazăr, purtătorul de cuvânt al IJPF Bihor. Polițiștii au verificat și documentele autoturismului. "Cu ajutorul ofițerilor de la Punctul de Contact Oradea autoturismul a fost verificat în Italia, autoritățile comunicându-ne că acesta a fost furat la începutul lunii aprilie 2010", a spus Dan Lazăr.

Proprietarul mașinii le-a spus polițiștilor că autoturismul a fost lăsat în grija lui de un prieten din Sălaj, care este plecat din țară. "Poliţistii de frontieră bihoreni au deschis dosare penale celor două persoane implicate în această cauză, pentru săvârsirea infracţiunii de complicitate la furt. Autoturismul în valoare de 12.000 euro a fost indisponibilizat la sediul IJPF Bihor. Cercetările continuă pentru stabilirea vinovaţiei tuturor persoanelor implicate", a declarat comisarul șef Dan Lazăr.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite