Oradea: Autostrada în Bihor, o chestiune de bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Autostrada în Bihor, o chestiune de bani
Oradea: Autostrada în Bihor, o chestiune de bani

Finalizarea lucrărilor la tronsonul Suplac - Borș depinde de situația financiară de anul viitor, a spus premierul.

Premierul Emil Boc și ministrul transporturilor Radu Berceanu și-au început în această dimineață vizita la Oradea, verificând stadiul lucrărilor de modernizare a șoselei de centură a orașului. Este prima dată, după alegerile generale, când cei doi revin în orașul de pe malurile Crișului Repede.
Premierul și ministrul transporturilor au anunțat că anul acesta se va putea circula pe 42 km de autostradă, de la Turda la Gilău. În Bihor, finalizarea lucrărilor la tronson depinde de situația financiară de anul viitor, de criză, fiind “o chestiune de bani”. Potrivit lui Radu Berceanu vizita de azi are ca scop verificarea modului în care se lucrează la autostradă, în județul Bihor. “Vrem să vedem care este situația, dacă putem da mai mulți bani, pentru ca lucrările să se accelereze”, a spus azi dimineață ministrul transporturilor.

Bihorul, o prioritate

Potrivit premierului Emil Boc, scopul principal al vizitei este verificarea lucărilor finanțate din bugetul de stat. “Dorim să vedem dacă ceea ce decidem la București se regăsește în teritoriu. Bihorul este o prioritate din punct de vedere al infrastructurii, pentru că este poarta de intrare în România, din Uniunea Europeană”, a spus Emil Boc. Acesta le-a transmis tuturor constructorilor ca vara aceasta va fi una fără odihnă, fără concedii sau weekend-uri libere. “Guvernul a făcut o investiție masivă în infrastructură, ca masură anticriză, deoarece s-au diminuat comenzile”, a spus Boc.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite