Autostopistă acuzată de furt, prinsă de către polițiști în aproximativ o jumătate de oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

O femeie suspectată ca a sustras banii unui cetăţean care a luat-o „la ocazie" a fost depistată la Salonta, de către polițiști. Orădeanul luase autostopista din Ungaria, ajungând să fie furat în plină zi.

Potrivit informațiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, vineri, în jurul orei 16.00, un orădean în vârstă de 30 de ani a reclamat la Poliţia Municipiului Salonta că, în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se deplasa cu un autoturism din Ungaria înspre Salonta, în jurul orei 15.30, a luat la ocazie o femeie într-o localitate din Ungaria, pe care a lăsat-o într-o staţie de alimentare cu carburanţi din Municipiul Salonta. „La scurt timp a observat că,  dintr-o borsetă pe care o avea pe bancheta din spate a maşinii, locul în care a stat femeia în cauză, îi  lipsesc 200 lei", spune Alina Dinu.

S-au mișcat repede

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, în aproximativ jumătate de oră, poliţiştii salontani au identificat suspecta în cauză ca fiind M.E.K., de 41 de ani, din comuna Batăr. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite