Autobuz Solaris vandalizat de către un tânăr scandalagiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuz vandalizat la Oradea
Autobuz vandalizat la Oradea

Luni seară, în jurul orei 22, în staţia de autobuz Gara (B-dul Ştefan cel Mare) un tânăr a vandalizat autobuzul Solaris cu numărul lateral 152, care circula pe linia 11. Doar unul dintre călătorii din autobuz a avut curajul să le confirme poliţiştilor că tânărul a spart geamul, lovindu-l cu piciorul.

Potrivit informaţiilor transmise de către Carmen Tocuţ, purtător de cuvânt la Oradea Transport Local (OTL), în staţia Gara Centrală, un grup de călători tineri aflaţi în autobuz aşteptau plecarea acestuia în cursă. „Din grup făcea parte şi tânărul în cauză care purta o discuţie telefonică  însă, în afara autobuzului, pe peronul de aşteptare. Avertizat verbal de prietenii aflaţi în autobuz despre faptul că autobuzul urmează să plece, dar şi de faptul că şoferul a pornit motorul, a ignorat invitaţia de a urca în autobuz, continuându-şi nestingerit discuţia telefonică. Soferul a închis progresiv uşile autobuzului ( întâi uşa din faţă, apoi cea din mijloc ), lăsând la urmă uşa trei ( cea din spate, în dreptul căreia staţiona tânărul ) pentru ca, după ce s-a asigurat, să plece din staţie. Abia atunci tânărul şi-a manifestat doriţa de a urca în autobuz. Sigur, odată încadrat în banda de mers, şoferul n-a mai oprit autobuzul", a relatat Carmen Tocuţ.

S-a răzbunat pe autobuz

La a doua staţie, după cea de la Şirul Canonicilor, respectiv Gară ( B-dul Stefan cel Mare ), tânărul s-a gândit să-i aplice „o corecţie" autobuzului, lovind cu piciorul una din cele două uşi din spate, spărgând astfel geamul acesteia. „Iniţial tânărul n-a vrut să-şi recunoască fapta, mai mult chiar, a procedat la injurii şi ameninţări extreme la adresa conducătorului auto. Şi-a exprimat chiar regretul că nu s-a deplasat până la capătul liniei pentru ca acolo să-l poată agresa, nestingherit de martori", a spus Carmen Tocuţ. Aceasta a precizat că, dintre persoanele prezente în autobuz, doar un călător a dat dovadă de spirit civic şi a acceptat să confirme echipajului de poliţie chemat la faţa locului de şoferul autobuzului faptul că tânărul a spart geamul lovindu-l cu piciorul. În acest moment cazul se află în atenţia organelor de poliţie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite