Autoaccidentare cu iz de alcool, în această dimineaţă pe centura oraşului Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă,  în jurul orei 04.30, pe strada Ovid Densuşianu din Oradea, un şofer în vârstă de 19 ani a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a izbit de un parapet din metal de pe marginea drumului. Tânărul şi pasagerul său, în vârstă de 17 ani, au fost transportaţi la spital.

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, autoturismul condus de tânărul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a intrat în coliziune frontală cu un parapet din metal situat pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare. „În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului şi orădeanul C.G., de 17 ani, pasager în autoturism, au suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora au fost transportaţi la spital", a spus Alina Dinu.

Alcoolemie

Aceasta a precizat că, în urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilo-test a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i apoi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. „În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale, iar cercetările continuă", a spus Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite