Aur la Campionatul Național pentru echipa de polo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de polo juniori 3 care reprezintă CS Crișul Oradea a obținut aurul în cadrul Campionatului Național desfășurat sâmbătă, 13 august. Orădenii s-au impus în fața concurenței în toate cele 14 meciuri pe care le-au jucat în finala competiției.

Jucătorii orădeni au încheiat  astfel ambele turnee desfășurate în ultimele două săptămâni la București și Oradea pe primul loc. Sâmbătă, orădenii au reușit să se impună cu scorul de 19-1 în faţa celor de la AMEFA Arad, cu scorul de 11-2 în faţa echipei Dinamo, cu 15-4, în faţa Triumf Bucureşti, cu scorul de 16-3 în jocul susţinut în compania echipei Şcolii Sportive nr. 3 Bucureşti, cu scorul de 16-1 în faţa formaţiei CSM Cluj şi cu scorul de 15-3 în meciul jucat împotriva Viitorul, cea de a doua echip care a reprezentat Clujul.Ultimul joc de sâmbătă l-au avut cu CSS Nr 1 Steaua București, echipă pe care au învins-o cu scorul de 5-3.
Pe lângă titlul național, poloiștii orădeni au primit și alte premii din partea Federației Naționale de Polo. Astfel, titlul de cel mai tehnic jucător i-a fost înmânat portarului Marius Țic, iar jucătorul Bogdan Paleacu a primit titlul de golgheter al campionatului după ce a marcat nu mai puțin de 67 de goluri.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite