Atenție la copii: spațiile verzi ale orașului vor fi deratizate cu substanțe toxice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea avertizează orădenii că începând de joi vor fi deratizate  zonele publice, spațiile verzi și locurile de joacă pentru copii. Părinții care văd inscripția „Teren otrăvit", trebuie să caute alt loc de joacă pentru micuții lor.

Primăria municipiului Oradea anunţă locuitorii oraşului că, în perioada 15.04.2010 - 28.04.2010, se execută lucrarea de deratizare  în zonele publice şi spaţiile verzi din municipiu. Suprafața totală a terenul deratizat depășește un milion de euro. „ Deratizarea se va face cu substanțe raticide ca Timirat, Ratidion Pasta și Furat Pasta. Aceste substanțe au grupa III de toxicitate și sunt avizate pentru profilaxia sanitary-umană", spune purtătorul de cuvânt al instituției, Carmen Cherteș.

Pentru a evita posibilele incidente neplăcute, reprezentanții primăriei vor avertiza populația că se află într-o zonă tratată, prin fluturașii cu inscripția „Teren otrăvit". 

   În zonele tratate, populaţia va fi avertizată prin fluturaşi cu inscripția „ TEREN OTRĂVIT" care vor fi amplasaţi la vedere. Municipalitatea atrage atenţia asupra posibilelor incidente ce pot provoca intoxicarea  copiilor care se joacă în parcurile publice, dar  și a animalelor domestice.  În caz de ingestie accidentală, se solicită imediat sfatul medicului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite