Atenţie, şomeri! Peste 150 de posturi vacante la AJOFM Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție săptămâna aceasta 152 de slujbe, dintre care cele mai multe sunt pentru absolvenții de studii medii. Pentru persoanele cu facultate sunt scoase la concurs numai 11 locuri de muncă. Vezi aici ce caută angajatorii bihoreni.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor pune la dispoziţie, în această săptămână, 152 de locuri de muncă. Din păcate, absolvenţii de studii superioare sunt dezavantajaţi, oferta adresată lor cuprinzând doar 11 locuri. Se caută inginerii electromecanici sau electronenergetici, contabilii, managerii vânzări şi managerii achiziţii.

Joburi pentru studii medii și muncitori necalificați

Pentru persoanele cu studii medii  au fost declarate vacante 96 de locuri de muncă. Se caută şoferii, mecanicii auto, electromecanicii şi electricienii auto, reprezentanţii vânzări, agenţii comerciali, operatorii vânzări prin telefon, gestionarii, bucătarii, ospătarii, lucrătorii comerciali, casierii, paznicii, croitorii în piele, lăcătuşii, strungarii şi frezorii, asfaltatori, zidari şi dulgheri

Muncitorii necalificaţi au la dispoziţie  20 de locuri de muncă. Pot alege ăntre ambalator manual, îngrijitor animale, în industria alimentară sau pentru calificare în meseria de forjor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite