Atenție șoferi! Radare în cascadă pe drumurile naționale din județul Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii bihoreni iau și ei parte la acțiunea ”Alege viața”
Polițiștii bihoreni iau și ei parte la acțiunea ”Alege viața”

Polițiștii rutieri vor monitoriza atent traficul pe drumurile naționale în cadrul acțiunii "Alege viața!" organizată de Direcţia Rutieră din cadrul I.G.P.R. „Alege viaţa!"  este o acţiune la nivel naţional pentru combaterea vitezei excesive şi a altor abateri grave ce pun în pericol siguranţa circulaţiei, la care vor participa efective de poliţie rutieră şi de ordine publică din toate judeţele.

"În Bihor polițiștii rutieri vor acționa cu un număr de 11 radare, unele fiind dispuse în cascadă. Radarele sunt dispuse atât în Oradea cât și pe DN 79, DN 19, DN 19E și DN 1", ne-a informat inspector Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Dispunerea radarelor va fi următoarea: Pe DN 79 pe ruta Nojorid-Gepiu-Salonta trei radare, pe DN 19 pe ruta Roșiori- Diosig un radar, pe DN 19 E pe ruta Sălard- Fegernic două radare, pe DN 1 calea Borșului- Borod- Cornițel- Ineu Săcădat trei radare, iar în Oradea vor acționa două aparate.

În cadrul acţiunii vor fi folosite toate cele 449 de aparate noi destinate supravegherii traficului rutier şi măsurării vitezei de deplasare a autovehiculelor, alături de cele 235 de aparate radar deja aflate în dotarea poliţiei, multe dintre acestea urmând a fi amplasate în „cascadă" pe drumurile şi în locurile cu risc sporit de producere a accidentelor rutiere.

La acţiune va participa şi un elicopter din dotarea Inspectoratului General al Aviaţiei din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite