Ateliere de creație, clovni și concerte pentru copiii din sistemul de protecție socială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de mâine, timp de cinci zile, micuții din sistemul de asistență și protecție socială sărbătoresc „Săptămâna Copilului". Evenimentul va cuprinde atât momente susținute de artiști locali cât și show-uri pregătite de copiii aflați în plasamente.

Luni, în Parcul Bălcescu, picii vor putea urmări concertul mini-cântăreţei Carla Marin. Pe scenă vor evolua și  copii de la centrele "Pasărea Măiastră", "Casa Noastră", "Steaua Norocoasă" şi Centrul de plasament numărul 2 care au pregătit pentru public cântece, poezii şi dansuri. Micuții vor avea ocazia de a participa și la ateliere de creație, unde vor învăța să confecționeze bijuterii şi decoraţiuni. Buna dispoziție va fi asigurată de clovnii Asociaţiei Caritas Eparhial. Cum era de așteptat, la finele zilei, prichindeii vor primi rechizite, haine, dulciuri și jucării cadou din partea DGASPC.

Ziua de 1 iunie va însemna pentru piticii din centrele de plasament "Curcubeu", "Pasărea Măiastră", "Steaua Norocoasă", "Trinita" şi "Plopii fără soţ"  ocazia de a-și expune lucrările de desen. Expoziția are loc la Teatrul Arcadia,  în cadrul "Festivalului Prieteniei", iar copiii vor fi răsplătiți și cu un spectaol de teatru.
Până în utima zi a festivalului, micuții vor avea ocazia să viziteze Grădina Zoologică, să descopere tainele muncii de pompier, sau să participe la competiții sportive.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite