Asociaţia instruIT - Oradea, cel mai bun centru ECDL din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul Forumului Naţional ECDL a avut loc  premierea centrelor acreditate ECDL cu cea mai bună activitate în anul trecut. Vicepresedintelui Asociației  „instruIT" Oradea, Iosif Curta, i-au fost înmânate două premii pentru activitatea desfăşurată de Asociaţie în 2009: premiul I pe zona Crişana - Maramureş şi premiul I pe ţară.

 Este al 5-lea an consecutiv în care Asociaţia instruIT Oradea se menţine pe podium, dar este prima dată când reuşeşte să ajungă pe cea mai înaltă treaptă. "Cu atât mai remarcabil este acest rezultat cu cât numărul centrelor acreditate ECDL a depăşit 500", se arată într-un comunicat al Asociației InstruIT.

Forumul Naţional ECDL s-a desfăşurat la 14 mai 2010. La eveniment au participat centre acreditate ECDL de la nivelul fiecarei zone a tarii si s-au premiat firmele cu cea mai bună activitate în anul 2008-2009. Premiile s-au acordat atât la nivel naţional, cât şi la nivel regional (Banat, Moldova, Transilvania, Bucureşti, Crişana şi Maramureş etc.). Au fost acordate un numar de 24 de premii la nivel regional si 3 la nivel national.

 „Considerăm că acest premiu este o răsplată binemeritată obţinută în urma eforturilor depuse de membrii asociaţiei în 2009. Am ajuns cei mai buni din ţară în condiţiile în care, pe lângă activităţile economice, am acordat o deosebită atenţie şi proiectelor de responsabilitate socială, dintre care cel mai important a fost Prietenii mei de la ADOR, proiect realizat în parteneriat cu Asociaţia Down Oradea, Primăria Oradea şi 3 licee orădene: CN Mihai Eminescu, LTB Emanuel si LT Onisifor Ghibu", a declarat Iosif Curta, vicepreşedinte al Asociaţiei instruIT.

„Permisul European de Conducere al Calculatorului este cel mai important si cel mai răspândit standard de certificare din Europa, standard care atestă că deţinătorul lui posedă cunoştinţe de bază despre Tehnologia Informaţiei (IT). Standardul a fost adoptat de guvernele și de Asociaţiile Informaticienilor din fiecare ţară membră a Uniunii Europene", a declarat Cristian Vereș, reprezentant Regional al ECDL România.

Asociaţia instruIT a avut în anul 2009 peste 600 de cursanţi certificaţi ECDL. Portofoliul Asociaţiei este format în proporţii sensibil egale de persoane fizice, elevi şi studenţi, dar şi angajaţi din importante instituţii şi companii din zona de vest a României.

Asociaţia "instruIT" este o organizaţie nonguvernamentală, al cărei scop principal este dezvoltarea unui sistem educaţional integrat şi flexibil pentru dezvoltarea şi specializarea resurselor umane în domeniul tehnologiei informaţiei, sistem utilizat în scopul formării şi reformării profesionale.

Asociaţia "instruIT" dispune de o echipă de profesori tineri, entuziaşti şi foarte bine pregătiţi, dornici de a împărtăşi cursanţilor din cunoştinţele şi experienţa lor. De asemenea, la Asociaţia "instruIT" ne mândrim că aproximativ 80% din veniturile organizaţiei noastre sunt investite în achiziţia de echipamente noi şi în instruirea personalului nostru. Toate aceste acţiuni arată angajamentul Asociaţiei "instruIT" de a-şi servi partenerii cât mai bine, într-o manieră profesională şi pe termen lung.

Cursurile se bazează pe un sistem de învăţare mai eficient, fiind concepute astfel încât să conducă cursantul treptat spre probleme din ce în ce mai complexe, furnizându-i un mod clar de a căuta soluţiile adecvate. Întregul concept este bazat pe aplicaţii practice, punându-se accent pe lucrul direct cu PC-ul. Materialele sunt susţinute de prezentări multimedia sugestive care ajută la clarificarea unor operaţiuni mai delicate sau care se desfăşoară în mai multe etape.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite