Asistenţii medicali şi inginerii orădeni sunt aşteptaţi cu CV-ul la AJOFM Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până joi, orădenii cu studii superioare şi cei cu studii medii pot aplica pentru unul din cele 210 locuri de muncă existente în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Locurilo de Muncă Bihor. Majoritatea ofertelor sunt în domeniul tehnic, în domeniul sanitar, dar şi în confecţii.

În plină criză, oădenii cu studii tehnice, medii sau supeioare sunt căutaţi de angajatori. "În ultima perioadă, majoritatea ofertelor de locuri de muncă au fost în domeniu tehnic şi în  cel sanitar", spune purtătorul de cuvânt al AJOFM Bihor, Maricia Juca.

Din cele 20 de locuri disponibile în această săptămână pentru orădenii cu studii superioare, se poate opta pentru: inginer electronist (patru posturi), inginer mecanic (cinci posturi), inginer electromecanic (cinci posturi), sau pentru postul de inginer producţie, inginer sistem informatic, agent cumpărări, controlor calitate, tehnolog panificaţie, sau administrator reţea calculatoare.

Oferte studii medii

Orădenii cu studii medii pot opta pentru 128 de locuri de muncă. Majoitatea ofertelor sunt de tehnici eni electronici, technicieni calitate, tehnicieni gestiunea produselor, instalatori, asistenţi medicali debutanţi şi infirmiere debutanţi, agenţ de pază, confecţioneri îmbrăcăminte (55 de locuri), operatori mase plastic, cusători, brutari, patiseri, sau frigotehnişti.

Oferte muncitori

Pentru absolvenţii de şcoală general există 62 de locuri de muncă. Orădenii pot opta pentu posturi de călcători, încasatori teren, spălători vehicule, montatori subansamble (50 de locuri), muncitori întreţinere clădiri, sau muncitor necalificat.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite