Asfamix și Drum Construct au câștigat licitația pentru modernizarea străzilor din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asfamix și Drum Construct au câștigat licitația pentru modernizarea mai multor străzi din Oradea, printre care și Drumul Uzinal. Lucrările ar putea începe în această tomnă, în cazul în care licitația nu va fi contestată.

 Primăria Oradea a finalizat procedura de adjudecare a ofertelor pentru licitaţia lucrărilor de modernizare la străzile - Arţarilor, Alexandru Sahia, Luminiţei, Busuiocului şi reabilitare Drum Uzinal. "Fiecare stradă reprezintă un lot şi a fost scoasă la licitaţie separat. Din ofertele declarate admisibile, au fost aleşi ofertanţii care au venit cu preţul cel mai mic, respectându-se astfel criteriul de atribuire", spune Mirela Macra, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea.

Firmele câştigătoare sunt: Asfamix, pentru modernizarea străzii Arţarilor şi pentru reabilitarea Drumului Uzinal, Drum Construct pentru modernizarea străzii Alexandru Sahia, modernizarea străzii Luminiţei şi modernizarea străzii Busuiocului. Perioada de contestare a licitaţiei expiră la data de 14 iulie 2010, estimându-se ca semnarea contractului de achiziţie să aibă loc la sfârşitul lunii august.

 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite