VIDEO Ascultă aici Imnul Toamnei Orădene, interpretat de către Ana-Maria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Georgescu
Ana Maria Georgescu

În mai puţin de o lună, Oradea îmbracă straie de sărbătoare. Aşa cum ne-am obişnuit, la început de octombrie Toamna Orădeană îi scoate pe orădeni la distracţie. În fiecare an, organizatorii încearcă să surprindă publicul. Una dintre surprizele acestei ediţii reprezintă o imnul Toamnei Orădene, care este intereptat de către Ana Maria Georgescu.

Pentru prima dată, festivalul Toamna Orădeană are un imn. Este vorba despre o piesă scrisă şi interpretată de către Ana Maria Georgescu pe muzica lui Ali Said.

Piesa va avea şi un videoclip, cu imagini din Oradea. La filmări vor fi invitaţi toţi orădenii care vor să asiste şi chiar vor fi invitaţi să facă parte din secvenţele filmate. Organizatorii vor reveni cu informaţii despre data filmării, ora şi locul de desfăşurare.

Pe site-ul festivalului, se găsesc informaţii complete despre programul festivalului (disponibil pe http://toamnaoradeana.com/program/), orele de desfăşurare ale spectacolelor şi preţul biletelor. Acestea se vor pune în vânzare joi, 6 septembrie, la sediul Casei de Cultură a municipiului Oradea, în P-ţa Ferdinand nr.4.

De asemenea, pagina de Facebook (https://www.facebook.com/toamnaoradeana) şi contul de Twitter (https://twitter.com/toamnaoradeana) sunt zilnic actualizate cu informaţii despre artişti, spectacole şi alte ştiri de interes.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite