Artistul care face poze din aer și-a prezentat astăzi lucrările, în Turnul Primăriei Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima expozitie fotografica gazduita de Turnul Primariei Oradea
Prima expozitie fotografica gazduita de Turnul Primariei Oradea

Vernisajul expoziţiei „Oradea văzută din aer", a artistului fotograf Ovi Pop, a avut loc astăzi, la înălțime, tocmai în turnul Primăriei Oradea. Expoziţia cuprinde zeci de fotografii cu imagini din Oradea, văzută din avion. Acestea sunt realizate atât pe hârtie, cât şi pe pânză.

Imaginile expuse în cadrul vernisajului aparţin artistului fotograf Ovi Pop şi pot fi admirate începând de astăzi şi până la data de 30 martie 2012, zilnic între orele 12:00-16:00, în Turnul Primăriei. Intrarea este liberă. Cei interesaţi au şi posibilitatea să cumpere fotografiile expuse, preţul variind între 100 şi 300 de lei, în funcţie de dimensiune.

Artistul care face poze din aer

La vernisajul expoziţie au fost prezenţi atât criticul de artă Ramona Novicov, cât şi artistul fotograf Ştefan Tóth. „Aceste fotografii realizate din aer sunt deja o marcă de stil a artistului Ovi Pop. Acesta ne oferă prin ochiul lui magic o altă viziune asupra lumii. Expoziţia este spectaculoasă, pentru că orice oraş, orice aşezământ văzut de sus, ni se arată în liniile lui de forţă", a spus criticul de artă Ramona Novicov.  Ovi Pop a considerat că Turnul Primăriei Oradea este locul cel mai potrivit pentru expunerea fotografiilor sale cu Oradea văzută de sus. „Mulţumesc Fundaţiei pentru Protejarea Monumentelor Istorice că mi-a găzduit această expoziţie fotografică. Mă bucur că pot să expun în acest loc, Turnul Primărie fiind primul punct de informare turistică creat în Oradea după 1989. Următoarea expoziţie va cuprinde fotografii, care vor surprinde imagini ale judeţului Bihor, făcute din aer. Aş dori ca lumea să mă ţină minte ca artistul care face poze din aer", a spus artistul fotograf Ovi Pop.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite