Artistul orădean Marius Pop este imaginea chitarelor Ibanez FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Pop este imaginea chitarelor produse de firma Ibanez, unul dintre cei mai renumiţi producători din domeniu. Chitaristul orădean are un contract de un an cu renumitul producător şi apare în catalogul anual scos de Ibanez, alături de artişti internaţionali de renume.

„Sunt endorser pentru firma Ibanez, timp de un an, din luna ianuarie. Contractul prevede ca eu să reprezint firma în exclusivitate şi ei mă promovează în catalogul cu artişti internaţionali, în care apar monştrii consacraţi din domeniu", spune Marius Pop. În urma contractului încheiat cu producătorul de instrumente muzicale, Marius Pop a primit trei chitare, din care cea mai scumpă costă în jur de 1.500 de euro. „Chitarele mele sunt modele cât mai versatile, care se pot mula pe mai multe genuri muzicale, fiecare în parte ţinând cont de faptul că eu cânt un amalgam de stiluri muzicale", explică artistul.

Brand recunoscut

Ibanez este un brand deţinut de japonezul Hoshino Gakki cu succes mare în rândul artiştilor din Statele Unite ale Americii şi Europa. Brandul Ibanez datează din 1929 când Hoshino Gakki a început să importe chitarele Salvador Ibanez, din Spania. Când magazinul „Salvador Ibáñez" unde erau produse instrumentele muzicale a fost distrus, în timpul Războiului Civil din Spania, Hoshino Gakki a cumpărat drepturile asupra producerii chitarelor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite