FOTO Artificii și artiști „de austeritate” au marcat pentru orădeni trecerea în noul an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe muzica celor de la Animal X și a lui Mircea Baniciu, orădenii s-au distrat la cel mai ieftin Revelion din ultimii ani. Pentru petrecerea din centrul orașului, municipalitatea a plătit 50.000 de lei, cu 10.000 de lei mai puțin față de Revelionul 2010.

Începând cu orele 22.00, orădenii au început să umple parcarea din Piața Independenței. Pocnituri de petarde, steluțe și artificii de mici dimensiuni au încălzit atmosfera, în ciuda frigului și a vântului rece care le tăia respirația petrecăreților. Băuturile alcoolice, consumate în plină stradă, direct din sticle, i-au făcut pe orădeni să se distreze, fie că le-au plăcut sau nu artiștii invitați să facă atmosferă în noaptea dintre ani. Cei care s-au „încălzit" prea bine cu alcool le-au dat bătăi de cap orădenilor care au vrut să admire în condiții decente focul de artificii. „Prea multe înjurături, petarde și sticle sparte, ca să mă pot simți bine. Cred că anul viitor voi admira artificiile de la Ciuperca, unde nu voi risca să mă trezesc cu capul spart", a spus Călin Miheș, un orădean în vârstă de 40 de ani, care și-a petrecut Revelionul în centrul orașului.

image

Da click pe poza pentru a vedea care a fost atmosfera in centrul Oradei, de Revelion

Artificii  „de criză"

Semn că am încheiat un an de austeritate, focurile de artificii au fost mai puțin spectaculoase decât anii trecuți, fiindcă municipalitatea a redus cu 500 de euro banii alocați pentru iluminarea cerului la miezul nopții. „Artificiile au fost cam slabe, dar nici nu mă așteptam la altceva", a spus Cosmina Pontoș, o orădeancă în vârstă de 25 de ani, întoarsă în țară din Italia, pentru vacanța de iarnă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite