Arme introduse ilegal în țară, descoperite de polițiști la un localnic din Brusturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puștile au fost confiscate
Puștile au fost confiscate

Două arme deţinute ilegal au fost confiscate de poliţiştii bihoreni de la un localnic din Brusturi suspectat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.

Poliţişti din Aleşd alături de reprezentanţi ai Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Bihor au făcut duminică mai multe controale pe fondurile de vânătoare 15 Cuzap şi 48 Cuieşd. "Pe fondul de vânătoare 15 Cuzap a fost depistat D.F., de 62 de ani, din comuna Brusturi, având asupra sa o armă de vânătoare modificată parţial, care avea montată o lunetă şi un încărcător cu trei cartuşe calibru 222. Bărbatul a mai predat poliţiştilor o armă cu aer comprimat, calibru 4,5 mm", spune inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

Poliţiştii din Aleşd au stabilit că cele două arme erau deţinute ilegal şi, de asemenea, că bărbatul nu este membru vânător al AJVPS Bihor. El le-a spus oamenilor legii că a adus armele din Slovacia și că le-a introdus ilegal în țară în 1999, fără să le declare la vamă.

Bărbatul este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic. Armele şi muniţia au fost confiscate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite