Polițiștii bihoreni au descoperit un depozit de țigări și o armă în localitatea Diosig

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un localnic din Diosig avea acasă un depozit ilegal de țigări care a fost descoperit de polițiștii de la investigarea fraudelor la începutul acestei săptămâni, mai mult au descoperit și o armă.

Un control complex efectuat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă, Serviciului Criminalistic, Serviciului Poliţiei Rutiere, în colaborare cu Garda Financiară Bihor şi D.G.I.P.I. a descoperit la domiciliul lui C.Ş.G., de 57 de ani un depozit clandestin. Polițiștii au descoperit în podul casei 7.560 pachete ţigarete (151.200 ţigarete),  în valoare estimată de 45.360 lei, netrimbrate sau cu timbru străin.

În acelaşi timp, poliţiştii de investigare a fraudelor împreună cu comisari ai Gărzii Financiare Bihor au descoperit, în urma unui control efectuat la un local public din Diosig, 593 de pachete de ţigări (11.860 ţigarete) netrimbrate sau cu timbru străin, care au fost ridicate în vederea confiscării.

În acest caz, administratorul localului a fost sancţionat contravenţional de către comisarii Gărzii Financiare Bihor cu o amendă în valoare de 110.000 lei.

În urma percheziţiei efectuată la domiciliul lui J.D., de 33 de ani, din Diosig, poliţiştii au descoperit şi ridicat în vederea cercetărilor o armă cu aer comprimat cu lunetă ataşată, deţinută ilegal. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bihor cu suspecţii în stare de libertate, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora. De asemenea, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Bihor fac cercetări cu privire la arma neletală descoperită la J.D., sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere fără drept a unei arme neletale supusă regimului autorizării.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite