Oradea: Primul weekend pe schiuri la Arieșeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Primul weekend pe schiuri la Arieșeni
Oradea: Primul weekend pe schiuri la Arieșeni

S-a deschis sezonul de schi la Arieșeni. Deocamdată doar pârtia mică este funcțională.

CITEȘTE ȘI

S-a dat startul în sezonul de schi la Arieşeni


"A fost neașteptat de bine, foarte multă zăpadă. Nu ne-am așteptat să fie așa de bine pentru primul weekend de schi. Este deosebit pentru octombrie să schiezi. Eu nu am schiat niciodată în 17 octombrie, până acum", spune Dan Gligor, administratorul pârtiei mici de schi.

Potrivit acestuia, stratul de zăpadă a fost de 45-50 de centrimetri sâmbătă și duminică. "Pârtia a fost lucrată de două ori, a fost excelentă", adaugă Dan Gligor. "Prognoza meteo arată că până miercuri mai ninge, iar în noiembrie și decembrie stratul de zăpadă va ajunge la doi metri", spune administratorul pârtiei.

Prețurile la cazare, masă și teleschi au rămas aceleași ca cele de anul trecut. "În perioada asta facem promoții la cazare și nu vom modifica prețurile. La teleschi rămâne la fel ca anul trecut, doi lei pentru adulți un leu pentru copii", spune Dan Gligor.

Iubitorii zăpezii au ajuns, în acest weekend, în număr mare la Arieşeni. Ninsoarea a creat probleme localnicilor, dar a fost binevenită pentru sezonul de schi. Una dintre cele două pârtii a fost pregătită pentru amatorii sporturilor de iarnă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite