Arestat preventiv după ce a bătut un tânăr şi i-a furat 12 lei şi telefonul mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Oradea au început sâmbătă urmărirea penală faţă de un tânăr în vârstă de 19 ani, din Oradea, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. Victima acestuia are nevoie de patru zile de îngrijiri medicale.

Orădeanul este suspectat că în seara de 5 iunie, în jurul orei 04.15, în timp ce se afla pe strada Primăriei din Oradea, l-a deposedat pe un alt orădean de suma de 12 lei şi un telefon mobil. „Victima a suferit astfel leziuni care necesită pentru vindecare 3 - 4 zile de îngrijiri medicale", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor.

Arestat

Poliţiştii orădeni l-au reţinut pe suspect în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Bihor şi l-au prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi la Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii au emis faţă de acesta un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Cercetările continuă pentru documentarea întregii eventuale activităţi infraţionale a suspectului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite