Oradea: Arădenii expun la Foto Art Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Arădenii expun la Foto Art Oradea
Oradea: Arădenii expun la Foto Art Oradea

Azi, la ora 11.00, la noul sediu al Galeriei Foto Art, a avut loc vernisajul expoziției membrilor Fotoclubului Pro Arad.

Iubitorii artei fotografice vor putea admira o sută de fotografii de excepție, din categoria fotoreportajelor urbane și a peisajului, grupate în jurul temelor „Copilărie europeană” și „Pași prin Arad”. Criticul Ramona Novicov și artistul fotograf ștefan Toth au prezentat lucrările participanților la vernisaj. Cvartetul Varadinum a adus mai multă armonie prin piesele interpretate la încheierea vernisajului. Lucrările au fost realizate în cadrul unor workshop-uri efectuate la Arad pe tema reportajului.

Organizatorii își doresc să promoveze prin această expoziția nu doar frumosul și esteticul, ci și implicare socială a artitului în viața cetății, în cazul de față al Aradului.
Fotoclubul Pro Arad este cel mai nou partener al Clubului Fotografic Nufărul din Oradea, având doar un an de existență.  Clubul are nouă membri și este condus de Nelu Scripciuc. Președinte de onoare este profesorul Ioan Roman.

Expoziția stă la dispoziția publicului orădean până în 8 septembrie, fiind deschisă în zilelele lucrătoare între orele 9.00- 17.00. Noul sediu al Galeriei FotoArt este în Parcul 1 Decembrie, nr. 12, în apropiere de Facultatea de Medicină.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite