Oradea: "Ar trebui îmbunătățite oportunitățile de business"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: "Ar trebui îmbunătățite oportunitățile de business"
Oradea: "Ar trebui îmbunătățite oportunitățile de business"

În fiecare zi vă prezentăm un top al celor mai frumoase și al celor mai urâte lucruri din Oradea, așa cum sunt ele percepute de persoana al cărei portret îl veți putea lectura în aceeași zi, în Adevărul de Seară

Tudor Galoș lucrează de șase ani pentru Microsoft România și consideră asta o oportunitate și o provocare.

Oradea frumoasă:
„Pentru mine Oradea încă este acasă, deși stau de 11 ani în București”, spune Tudor Galoș. Oradea este un oraș liniștit și curat, și-l compară tot cu Bucureștiul. Apreciază că este mai aproape de obiective turistice importante și din țară și din occident. Se bucură să vadă că a început procesul de renovare a clădirilor monument.
Oradea urâtă:
„ Ar trebui îmbunătățite oportunitățile de business și de angajare. E păcat că talentele din Oradea și alte orașe mici migrează spre București. Secretul unei economii puternice și a dezvoltării sunt oamenii care o conduc și oamenii din spate care o susțin”, spune el. Consideră că Felixul este prea puțin exploatat șo promovat. „Ar putea aduce avantaje mult mai mare Oradei dacă ar fi promovat prin parteneriate cu Ministerul Turismului și prin agenții de turism din străinătate”, spune Tudor Galoș.

Citește cum a ajuns orădeanul să lucreze la una dintre cele mai cunoscute firme din lume în ediția de astăzi a cotidianului Adevărul de Seară.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite