Aproximativ 60 de locuri de parcare noi, amenajate pe strada Vaporului din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amenajare parcări pe strada Vaporului
Amenajare parcări pe strada Vaporului

La sfârşitul lunii mai, municipalitatea a demarat lucrările de amenajare a parcării de pe partea dreaptă a străzii Vaporului şi de pe malul pârâului Peţa, din zona blocurilor de locuit aflate în apropierea podului. Parcările vor fi gata până la sfârşitul lunii iunie.

Potrivit informaţiilor transmise de către biroul de presă al Primăriei Oradea, locurile de parcare se amenajează pe o suprafaţă de peste 1.100 mp (circa 60 de locuri de parcare), urmând să fie finalizate până la mijlocul acestei luni. „Parcarea de lângă strada Vaporului se amenajează pentru a se asigura locuri de parcare pentru blocurile de pe Feldioarei şi Vaporului, întrucât după deschiderea axei de circulaţie Vaporului - Toamnei - Atelierelor, parcarea pe strada Vaporului nu va fi posibilă", a  spus primarul Ilie Bolojan. Lucrările sunt executate de către firma Selina, în baza contractului de întreţinere şi reparaţii străzi încheiat cu Primăria Oradea, iar valoarea aproximativă a acestora este de 168.000 de lei (cu TVA).

Pod peste Peţa

În ceea ce priveşte stadiul lucrărilor la Podul peste Peţa, care face legătura între străzile Vaporului, Toamnei şi Atelierelor, acesta se află în stadiul de pregătire pentru turnarea covorului asfaltic, urmând să fie finalizat până la mijlocul acestei luni. Noul pod, executat de către firma  Asfamix,  va duce la fluidizarea traficului, făcând legătura între Parcul 22 Decembrie şi străzile Atelierelor, Nojoridului şi şoseaua de centură.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite