Aproximativ 100 de membri PDL, din comuna bihoreană Ineu, au trecut la PRM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 100 de membri ai Partidului Democrat Liberal, din comuna bihoreană Ineu de Criş, au părăsit formaţiunea politică şi s-au alăturat celor de la Partidul România Mare.

Vice-preşedintele PRM Bihor, Vasile Gîrba,  a anunţat că partidul pe care-l conduce s-a îmbogăţit cu aproximativ 100 de membri. Este vorba despre membrii PDL din comuna bihoreană Ineu de Criş care au decis să părăsească partidul şi să se alăture altei formaţiuni politice.

"Eu nu cunosc dedesupturile acestei situaţii, şi nu am avut nimic împotrivă, cu atât mai mult cu cât noi nu am făcut absolut nimic ca să rupem acest partid", a spus Mihai Drecin, preşedintele PRM Bihor.

Membrii PDL care s-au alăturat PRM au ales această cale deoarece, susţin ei, se considerau nedreptăţiţi şi nu aveau sprijinul PDL Bihor.

 Printre cei care au părăsit partidul se află şi Mircea Radu Matei, care în 2004 şi în 2008 a pierdut alegerile la Primăria Ineu, iar acuma va candida din partea PRM.

"Problemele la organizaţia din Ineu au apărut când s-a decis un alt candidat la Primărie, în locul lui Mircea Radu Matei. Am luat această hotărâre deoarece nu ne putem permite să pierdem. pentru a treia oară. conducerea acestei comune", a afirmat Ionel Avrigeanu, preşedintele PDL Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite