Apropierea sărbătorilor de iarnă dă startul furturilor de brazi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii din Beiuş au confiscat 90 de brazi fără acte de provenienţă
Poliţiştii din Beiuş au confiscat 90 de brazi fără acte de provenienţă

Doi bărbaţi din Budureasa au fost prinşi de angajaţii Poliţiei Rurale din Beiuş, în timp ce transportau 90 de brazi fără niciun fel de acte de provenienţă. Poliţiştii au depistat marfa în cadrul unei acţiuni de combatere a delictelor silvice.

Unul dintre localnicii din Budureasa, L.P., de 40 de ani, a fost amendat cu 2.000 de lei, după ce poliţiştii l-au oprit în trafic şi au găsit în maşina lui 42 de pomi de Crăciun nemarcaţi. „În jurul orei 18.50, pe drumul judeţean 764/A, în localitatea bihoreană Budureasa, poliţiştii beiuşeni l-au depistat pe localnic, în timp ce transporta brazi de Crăciun, nemarcaţi şi fără documente de provenienţă", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor, Alina Dinu.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul altui bărbat, de 60 de ani, tot din Budureasa. Poliţiştii l-au tras pe dreapta şi au depistat în maşina acestuia 54 de brazi, fără acte de provenienţă.  „Brazii au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Beiuş, iar cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional", precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite