Aproape cincizeci de studenți români și străini au învățat ABC-ul meseriei de trainer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenți din România și din alte țări au învățat cum să-și pregătească profesional și cum să-și motiveze viitorii angajați sau colegi, cu ocazia  „Conferinţei internaţionale pentru pregătirea trainer-ilor", organizată de către asociația studențească AIESEC Oradea.

„Conferinţa internaţională pentru pregătirea trainer-ilor" se adresează tuturor membrilor AIESEC care vor să-şi îmbogăţească bagajul de cunoştinţe din domeniul training-urilor, cei care îşi doresc să profite de oportunitatea de a se specializa pe această nouă nişă. Sesiunile de pregătire din această conferinţă au fost divizate pe două module, primul este cel de bază, iar al doilea modulul „Avansat" -  destinat persoanelor care au deja o anumită experienţă  în ceea ce priveşte domeniul training-urilor.

Pașii spre succes

Potrivit informaţiilor oferite de către coordonatorul acestui eveniment, Dan Zima, conferinţa s-a desfășurat săptămâna trecută, în campusul Universităţii. Dintre cei 49 de participanți, 12 au fost din străinătate, din țări precum Egipt, Turcia, Polonia, China, Taiwan, Serbia, Ungaria sau Porto Rico. Practic, studenţii veniţi la această conferinţă au avut ocazia să cunoască paşii pentru a deveni un trainer, specializarea în acest domeniu, accesul la o reţea de noi contacte şi un mediu de pregătire internaţional.

Părerile participanților

 Dusan Krejakovic, participant din AIESEC Serbia, a spus că iniţial a intrat în AIESEC doar pentru a avea parte de o experienţă înternaţioanală, dar când a văzut ce oportunităţi de dezvoltare personală oferă această organizaţie a decis să rămână, iar treptat s-a orientat către domeniul training-urilor. Jimmy Au - participant din AIESEC Hong-Kong, s-a declarat de asemenea încântat de conferință. „Voi fi managerul celei mari conferinţe internaţionale ce va avea loc în India, iar motivul pentru care am venit la ITTT este legat de faptul că îmi doresc să învăţ cât mai multe lucruri practice de training. Dacă e să mă gândesc la argumentul că evenimentul de faţă merită să fie trecut în CV, cred din tot sufletul că este o experienţă relevantă pentru un angajator, în special pentru că  în Hong-Kong lipsesc opotunităţile legate de training-uri şi prin urmare cred că aş avea un plus faţă de un contracandidat. E o experienţă grozavă din toate punctele de vedere., a spus Jimmy Au.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite