Aproape 40 de şoferi din Bihor au rămas fără permis în ultimele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii bihoreni au reţinut luni 36 de permise de conducere, transformând şoferii iresponsabili în pietoni. Şoferii vitezomani şi care au făcut depăşiri neregulamentare, dar şi pietonii care au traversat prin locuri nepermise, au avut de plătit amenzi de peste 45.000 de lei.

Potrivit informaţiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor, poliţiştii rutieri au aplicat, în ultimele 24 de ore, peste 330 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 45.000 de lei. „Totodată, 36 de permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Au fost reţinute şase certificate de înmatriculare şi au fost constatate două tamponări", a spus Alina Dinu.

Vitezomani

Peste 120 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, iar 24 de pietoni au fost sancţionaţi pentru traversări neregulamentare. Pentru că au circulat cu maşini cu defecţiuni tehnice, au fost amendate 18 persoane.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite