Apetitul pentru hainele de blană sfidează criza și crește vânzările producătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Lagusis vinde blănuri la preț de producător
Irina Lagusis vinde blănuri la preț de producător

Orădenii își pot împrospăta garderoba de iarnă cu produsele la preț de producător comercializate la târgul deschis în curtea Arenei Antonio Alexe. Comercianții de haine de blană se declară mulțumiți de vânzări, având în vedere faptul că, pentru a se asigura că le trece marfa, au făcut reduceri de preț.

Semn că atunci când vine vorba de un aspect elegant orădencele sunt dispuse să cheltuie cel puțin jumătate din salariul minim pe economie este faptul că Irina Lagusis (foto), producător de blănuri din Brașov, a avândut deja două gulere de blană, a câte 300 de lei fiecare.„Vând blănuri la preț de producător și cu TVA de 19%, nu 24%”, a spus Irina Lagusis.

An mai bun

Ana Popovici, producător de blănuri din Arad, a spus că anul acesta vânzările i-au fost mai mari decât în 2009. „Pentru mine anul acesta a fost mai bun, din punct de vedere al vânzărilor”, a spus Ana Popovici. Pentru a face față crizei, femeia a redus prețurile cu circa 10 - 15 %. „Prefer să le vând mai ieftin, decât să rămân cu ele pe stoc”, a recunoscut Popovici.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite