Antrenorul de karate, Pavel Vancea, primul român campion la karate tradițional, s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pavel Vancea, antrenorul de karate tradițional al Clubului CS-UAMT Agora, precum și președinte al Asociației Județene de Karate Tradițional și-a pus capăt zilelor în această dimineața. Împrejurările morții sale sunt încă necunoscute, dar surse neoficiale susțin că bărbatul s-a spânzurat cu funia de la fântâna din curtea casei sale.  

Pavel Vancea, în vârstă de 47 de ani, cel care a fost primul român campion la karate tradițional din România în 1994, a fost găsit spânzurat în fântâna casei sale din localitatea bihoreană Săldăbagiu de Munte.

„Astăzi, în jurul orei 10, am fost solicitați sa intervenim pentru degajarea unui corp neînsuflețit dintr-o fântână din localitatea Săldăbagiu de Munte", spune locotenent Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana". Surse neoficiale spun că bărbatul și-ar fi legat funia de la fântână de gât și ar fi sărit în puț.
Deocamdată nu se știe ce l-a împins pe campionul mondial să apeleze la gestul necugetat.

Pavel Vancea a fost preşedinte şi antrenor al clubului CS UAMT-Universitatea Agora. În 2009, a fost ales membru în cadrul Biroului Federal şi reconfirmat în acelaşi timp ca antrenor la loturile naţionale ale Romaniei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite