Anna Lesko a dezamăgit sutele de fani care au venit s-o vadă la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anna Lesko
Anna Lesko

Senzuala cântăreaţă a concertat sâmbătă seară la Era Shopping Park Oradea, reuşind să adune un public numeros. Sutele de fani s-au arătat vrăjiţi de spectacolul oferit de artistă şi de cele două dansatoare ale sale, dar s-au declarat dezamăgiţi de faptul că Anna a plecat fără să dea autografele promise de către organizatorii evenimentului.

"A fost super show. Sunt dezamăgită însă ca Anna Lesko a plecat imediat după concert, fără să dea autografe", a spus Mirela Coman, o orădeancă în vârstă de 37 de ani, care şi-a dus şi fiica la concert, fiindcă aceasta spera să obţină semnătura divei de la Chişinău, pe CD-ul favorit. La fel de dezamăgit a fost şi Doru Totorean, un orădean în vârstă de 28 de ani, care spera că Anna îi va oferi autograful mult dorit.

Urmează Lavinia

Distracţia la centrul comercial a început în jurul orelor 17.00, cu dansuri orientale şi cu un spectacol oferit de către actorii orădeni care au jucat în piesa "Iubire de clovn". Anna Lesko a cântat melodiile care au făcut-o faimoasă, dar şi cel mai recent hit, "In my bedroom". Cu ocazia zilei de 8 Martie, orădenii sunt aşteptaţi la un nou concert, de data aceasta oferit de către Lavinia (ex Spicy). Spectacolul va începe la orele 18.00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite