Angajatul unei bijuterii a încercat să-și jefuiască colegii, cu ajutorul unor complici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajatul unei bijuterii cu sediul în București este suspectat că a pus la cale un jaf. Bărbatul a fost reținut de polițiștii orădeni alături de unul dintre complici.

Miercuri, în jurul orei 02.35, poliţişti au fost anunțați că într-un apartament din Oradea are loc un scandal. "În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în locuinţa respectivă au pătruns două persoane, exact după ce locatarii acesteia au intrat în locuinţă şi se pregăteau să închidă uşa şi i-au ameninţat, cu intenţia de a sustrage o cantitate însemnată de bijuterii din aur, despre care presupuneau că se află în bagajele transportate de locatari", spune inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor. Potrivit anchetatorilor, cei trei locatari atacați erau angajaţi ai unei firme din Bucureşti care are ca obiect comercializarea bijuteriilor din metale preţioase. "Auzindu-i pe unii dintre colocatarii pe scara imobilului şi bănuind că poliţia va sosi în cel mai scurt timp, suspecţii s-au panicat şi au părăsit locuinţa, fără a sustrage vreun bun", a mai spus reprezentantul IPJ Bihor.

Suspecții au fost identificați miercuri dimineața. Amândoi sunt din Călărași. Unul dintre ei a reușit să fugă. "Tot în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că fapta a fost pusă la cale chiar de una dintre cele trei potenţiale victime, S.M., de 27 de ani, din Bucureşti, acuzat că, pe fondul unor probleme financiare acute, a pregătit cu minuţiozitate toate fazele atacului eşuat, instigându-i şi coordonându-i pe ceilalţi doi călărăşeni în fiecare etapă", a mai precizat Alina Dinu. Acesta din urmă a fost reținut, împreună cu unul dintre atacatori. Cei doi nu au voie să părăsească localitatea pe durata anchetei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite