Angajaţii ştrandului Ioşia au găsit grilajul vechi de la bazinul în care a murit un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Panoul de avertizare de la bazinul mare din ștrandul Ioșia
Panoul de avertizare de la bazinul mare din ștrandul Ioșia

Angajaţii ştrandului Ioşia din Oradea au găsit, în această dimineaţă, grilajul care acoperea gura de golire a bazinului în care şi-a pierdut viaţa micuţa Elisabeta Haidău.

Grilajul a fost găsit lângă canalul de scurgere unde se deversează apa uzată din bazin, potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome de Pieţe, Agrement şi Salubritate (RAPAS).  „Investigăm modul în care a ajuns acolo grilajul. Una dintre variante ar fi că s-a rupt din cauza eroziunii apei termale sau că l-ar fi scos cineva din bazin", a spus astăzi Florin Alexandru, purtător de cuvânt la RAPAS.

Îi deranjează pe pensionari

Reprezenţanţii ştrandului susţin că pensionarii care frecventează ştrandul au obiceiul de a sta cu spatele la gura de scurgere şi de a lua grilajul, fiindcă îi deranjează la spate.

Înmormântată, astăzi

Elisabeta Haidău, fetiţa de şapte ani a unui pastor penticostal şi a unei profesoare de istorie-geografie, a murit sâmbătă, prinsă într-o gură de scurgere neacoperită, dintr-un bazin din ştrandul Ioşia. Fetiţa este înmormântată astăzi, îmbrăcată în rochiţă albă, în localitatea Lugaşu de Jos.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite