Angajații de la Ambulanță au protestat în acordurile Imnului Național al României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 150 de angajați ai Serviciului de Ambulanță, membrii în Sindicat, au protestat astăsi împotriva măsurilor luate de Guvern. Oamenii spun că în ciuda grevei, orădenii vor beneficia de serviciile de urgență, pentru că nu vor să provoace suferință.

Sindicaliștii s-au strâns în curtea instituției unde au protestat timp de o oră împotriva măsurilor anunțate de Guvern. Liderul de sindicat Gheorghe Criș a specificat că este o acțiune menită să sensibilizeze opinia publică, dar că vor continua să acorde primul ajutor orădenilor care au nevoie de Ambulanță. Angajații spun că noile măsuri sunt nedrepte, pentru că angajații au câștigat după revoluție drepturi, care acum le sunt luate din nou. La protest s-a putut auzi în fundal Imnul Național și Imnul Uniunii Europene. La finele acțiunii, protestatarii au spus Tatăl Nostru și au pornit sirenele în semn de solidaritate cu ceilalți sindicaliști din țară.

Mâine, angajații Serviciului de Ambulanță vor picheta sediul Prefecturii, alături de ceilalți bugetari din Oradea. Acțiunea va avea loc la 13.00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite