Andreea Bălan și Petrișor Ruge revin la "Dansez pentru tine" cu o coregrafie surpriză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre perechile care au făcut istorie la "Dansez pentru tine", Andreea Bălan și Petrișor Ruge, revine în platou în această seară, pentru a realiza un dans în scop umanitar. Cei doi s-au pregătit intens și revin cu o coregrafie nouă.

"Avem o coregrafie nouă, specială, realizată de mine. Este vorba de un dans care îmbină stilurile contemporan cu hip hop și tango", a declarat Petrișor Ruge, pentru Adevărul de Seară Oradea.
Cei doi s-au pregătit intens, în ultimele zile, pentru dansul din această seară. "Acum în platoul "Dansez pentru tine" repet cu Petrișor coregrafia pentru mâine - dansăm pentru un caz umanitar și am făcut o coregrafie sensibilă, sper să vă placă", a scris Andreea Bălan ieri, pe Facebook.

Orădeanul Petrișor Ruge, de la "Dansez pentru tine", pe scenele lumii

 La 24 de ani, Petrişor Ruge nu se consideră un om de succes, însă este fericit să se ştie plăcut de marele public. Povestea  sa de succes a început cu participarea la emisiunea "Dansez pentru tine". De atunci, viaţa sa de orădean liniştit s-a transformat radical. În momentul de faţă locuieşte la Bucureşti şi munceşte intens la "Dansez pentru tine", alături de o echipă de profesionişti.  Petrişor consideră că emisiunea a contat foarte mult în evoluţia sa ca dansator, fiind rampa lui de lansare. "Până să fiu concurent nu ştiam mare lucru despre alte stiluri de dans. Muncind zilnic, ore întregi fără pauze, emisiunea m-a ajutat foarte mult să cresc ca dansator. Acum cunosc peste 24 de stiluri de dans, lucru destul de rar în lumea dansului, pentru că în general dansatorii se axează pe un singur stil, iar eu cu Andreea am reuşit să trecem, credem noi, de acest prag", spune Petrişor.  Orădeanul crede că acum se poate trăi din dans, cu condiţia să ai talent şi să te poţi face remarcat. Recunoaște că prin parteneriatul cu Andreea Bălan a prins gustul scenei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite