Anchetatorii fac cercetări pentru a găsi criminalul bărbatului ucis în pădurea din Budureasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moarte violentă, aceasta este concluzia autopsiei bărbatului găsit mort, ieri, într-o pădure din judeţul Bihor. Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care aceasta s-a produs.

Ioan Corbu a fost văzut ultima dată în viaţă, pe 21 decembrie, când s-a dus cu mâncare la ciobanul angajat să aibă grijă de turma de oi. Din acee zi nimeni nu a mai ştiu nimic de el, parcă a fost înghiţit de pământ. Asta până ieri, când  nişte oameni l-au găsit într-o pădure din comuna Budureasa. Avea trasă o pungă pe cap, iar lângă corp se afla un sac.

Oamenii au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns anchetatorii. Corpul neînsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală şi potrivit primelor rezultate este vorba de moarte violentă. "Potrivit rezultatelor de la autopsie este vorba despre moarte violentă.Ancheta este în plină desfăşurare. Facem cercetări pentru a stabili în ce condiţii s-a produs decesul", ne-a spus Alin Leucea, procurorul de caz.

Ioan Corb locuia în oraşul Beiuş şi lucra ca şofer la o firmă. În primele zile după dispariţia bărbatului, echipe de 30-40 de poliţişti au "periat" pădurile din apropiere, însă, potrivit unor surse judiciare, în lipsa cadavrului şi a unor probe care să confirme suspiciunile, cazul rămăsese nesoluţionat.

Investigaţiile făcute au relevat că, înainte cu câteva zile de dispariţie, acesta a avut altercaţii violente cu fiul său, din cauza afacerilor, motiv pentru care cazul dispariţiei a fost predat procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, întrucât existau suspiciuni de omor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite