Anchetă la Parchet: un bebeluș mort a fost găsit pe strada Șirul Canonicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii orădeni anchetează un caz de pruncucidere. Duminică seara, un bebeluș mort, care ave doar două zile a fost găsit în apropiere de Catedrala Romano-Catolică. Bebelușul a murit dim priicna unei hemoragii externe și a degerăturilor.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Viorel Gavra, a declarat în cadrul unei conferinșe de presă susținute astăzi că procurorii lucrează la un caz de posibilă pruncucidere.
Un bebeluș de sex masculin, care avea doar de zile de la naștere, a fost găsit mort duminică seara pe strada Șirul Canonicilor.

Se născuse perfect sănătos

În urma autopsiei legiștii au confirmat că este vorba despre un copil care s-a născut la termen, a respirat normal dar nu a trăit decât două zile, ei suspectând o crimă.
Copilul avea cordonul ombilicat tăiat de distanță de 15 centimetri de buric, nelegat corespunzător, fapt care a dus la producerea unei hemoragii externe. Cadavrul bebelușului avea și urme de degerături. Legiștii confirmă că acest copil nu a fost născut în spital și nu a beneficiat de minime îngrijiri la naștere.
Procurorii au demarat o amplă anchetă pentru a descoperi părinții.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite