Amenzi de aproape 100.000 de lei date de polițiștii orădeni în ultimele trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prostitualele au fost amendate
Prostitualele au fost amendate

Peste 300 de poliţişti au participat în ultimele zile la mai multe acțiuni organizate în Oradea, în piețe, cluburi și pe șosele. Oamenii legii au dat amenzi în valoare de 100.000 de lei.

În primele două zile polițiștii au descins în pieţele din Oradea pentru prevenirea comerţului ilegal, sprijiniți de  inspectorii de la Protecția Consumatorilor şi comisarii Gărzii Financiare Bihor.

Cluburile luate la puricat

"Vineri s-a acţionat pe timp de noapte pe raza întregului municipiu, pentru combaterea prostituţiei stradale şi în localurile publice cu program prelungit, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi menţinerea liniștii și ordinii publice", spune inspector principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor. În acelaşi timp, poliţiştii rutieri au fost prezenți pe șosele, iar cei de la Transport Feroviar au acționat în Gara Oradea. La acţiuni au participat și 36 de poliţişti din judeţele vecine.

Prostituate ridicate de pe stradă

"Au fost legitimate 1.396 de persoane, din care 159 au fost conduse la sediul poliţiei. În seara de 15 octombrie au fost depistate 26 de persoane de sex feminin care acostau cetăţeni în vederea întreţinerii de relaţii sexuale contra unor sume de bani. Persoanele depistate provin din Oradea sau localităţile învecinate şi au vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani. Fiecare dintre acestea a fost sancţionată contravenţional de poliţişti cu amendă în valoare de 500 lei", declară reprezenantul IPJ Bihor. În cele trei zile, oamenii legii au dat aproape 600 de amenzi în valoare de 100.000 de lei. Dintre amenzile aplicate șoferilor, cele mai multe, peste 200, au fost pentru viteză. Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare 3.320 lei, au fost reținute nouă permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite