FOTO Ambulanţă implicată în accident. Şoferul s-a urcat la volan după ce a consumat alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ghinion pentru şoferul unei Ambulanţe din Oradea. Bărbatul s-a urcat la volanul autosanitarei, deşi, în urma testării cu aparatul etilotest de către poliţişti, s-a dovedit că a consumat băuturi alcoolice. Mai grav este faptul că maşina pe care o conducea a fost implicată într-un accident, colega lui fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Astăzi, în jurul prânzului, o ambulanţă ce aparţine Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor a fost implicată într-un accident. Nefericitul evemniment a avut loc în Oradea, pe strada Republcii. În autosanitară se afla şoferul, o asistentă şi un pacient care era transportat din Marghita.

   

Ambulanţă implicată în accident Ambulanţă implicată în accident
image

Dă click pentru a vedea mai multe fotografii!

Martorii susţin că șoferul unui autoturism Volkswagen Touareg a vrut să vireze la stânga, neregulamentar, în intersecția Parcului Petofi cu strada Republicii. Ambulanța, care  circula dinspre Gara Centrală, pentru a evita coliziunea, a virat stânga.

Cu toate aceste s-a produs o coliziune, autosanitara Ambulanţei fiind proiectată într-un autoturism Mercedes, parcat  regulamentar pe partea cealaltă a străzii. În urma impactului, pacientul din Ambulanţă nu a păţit nimic, în schimb, asistenta a dat cu capul de geam şi a acuzat dureri la coloană, fiind transportată la UPU. Toate cele trei ma;ini au fost avariate.

"Accidentul s-a produs în jurul orei 11.35. Şoferul Ambulanţei avea semnalele acustice şi luminoase pornite înainte de intersecţia străzii Republicii cu Parcul Petofi. A pătruns pe sens opus, deoarece era o coloană în aşteptare la culoarea roşie a semaforului electric. A intrat în coliziune cu un autoturism care a intrat în intersecţie la culoarea verde, dar care a virat stânga peste marcajul continuu, deşi avea indicatorul Obligatoriu în faţă. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că şoferul Ambulanţei prezenta o concentraţie alcoolică de 0.4 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei", ne-a spus inspector principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Bihor. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite