Alina și Cristina, concurentele de la „Românii au talent”, concertează astăzi la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii au astăzi ocazia de a le asculta cântând pe două dintre cele mai talentate finaliste de la emisiunea-concurs „Românii au talent". Alina și Cristina, cunoscută și în calitate de fostă concurentă la Megastar, concertează astăzi sub cupola Lotus Center.

De la orele 19.00, înainte de concertul celor două tinere cu voci deosebite, va avea loc „Gala Diplomelor". Școala de Arte Francisc Hubic și agenția de manechine Amalia Judea Art&Fashion  îi așteaptă pe orădeni la prezentarea a șapte colecții vestimentare deosebite. Imediat după prezentările de modă, vor urca pe scenă Alina și Cristina. Acestea vor cânta piesele interpretate în timpul concursului, dar și alte melodii celebre, pe plan internațional.

Shopping cu Andra

Clienții Lotus Center care fac cumpărături de minimum 100 de lei până la data de 22 iunie pot câștiga o sesiune de cumpărături în valoare de 1.000 lei, alături de celebra Andra. Aceasta va fi prezentă la Oradea sâmbătă, 25 iunie, și va susține un concert la Lotus Center, de la orele 19.00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite