Campionul antrenat de Alexandru Lungu și Emil Morar este judoka anului în Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Fâșie
Dan Fâșie

Dan Fâșie este cel mai bun judoka din județ, potrivit unui clasament întocmit de către Asociaţia Judeţeană de Judo Bihor. Acesta a câștigat medalia de aur, la categoria 66 kilograme, la Cupa Mondială de judo de la Suwon (Coreea de Sud). Fâșie îi are ca antrenori pe Emil Morar și Alexandru Lungu.

În cei aproximativ zece ani de când practică judo, Dan Fâșie a câștigat medalii de aur, argint și bronz, la Campionatele Europene de Judo. Pe plan național, a luat aurul la toate categoriile de vârstă. Acasă are o vitrină în care sunt adunate cele peste 70 de medalii, peste 20 de cupe și sute de diplome pe care le-a câștigat cu ocazia competițiilor naționale și internaționale. Cum este o fire extrem de organizată și îi place să-și stabilească un plan pe care să-l urmeze apoi pas cu pas, Dan este sigur că toate aceste realizări vor culmina cu  obținerea medaliei de aur de la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012. O fire modestă, Dan nu-și asumă succesele, considerând că nu ar fi reușit să ajungă la astfel de performanțe fără sprijinul fiecăruia dintre antrenorii săi, dar și a colegilor. Deși a practicat și karate înainte de a se dedica în exclusivitate judo-ului, Dan îl preferă pe acesta din urmă. 

Carieră de antrenor

Dan spune despre el că este un perfecționist și că îi place să fie cel mai bun în orice domeniu. Și-ar dori să devină antrenor sau să urmeze o carieră în cadrul Ministerului Apărării și Internelor, sau dacă ar fi posibil, să le combine pe amândouă.  Pentru a face performanță, Dan se antrenează de două ori pe zi- de luni până vineri, și o dată pe zi, sâmbăta.

Clasamentul Asociaţiei Judeţene de Judo Bihor

1. Dan Fâşie, CSM JC Liberty, antrenori Emil Morar, Alexandru Lungu

2. Marian Halas, CSM JC Liberty, antrenori Emil Morar, Alexandru Lungu

3. Costel Dănculea, CSM JC Liberty, antrenori Emil Morar, Alexandru Lungu

4. Larisa Florian, JC Liberty CSŞ LPS Bihorul, antrenori Aurelian Fleisz, Alexandru Goncearenko

5. Ioana Matei, CSM JC Liberty, antrenori Emil Morar, Alexandru Lungu

6. Szoke Laszlo, CSM JC Liberty, antrenori Emil Morar, Alexandru Lungu

7. Barna Ruth, CS Crişul, antrenoare Olimpia Ianc

8. Daniel Matei, CSM JC Liberty, antrenori Emil Morar, Alexandru Lungu

9. Adrian Merge, CSM JC Liberty, antrenori Emil Morar, Alexandru Lungu

10. Lorena Podelenczki, JC Liberty CSŞ LPS Bihorul, antrenori Aurelian Fleisz, Alexandru Goncearenko

 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite