Alex Velea cântă în această seară, pentru studenții orădeni, la Balul Balurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Velea este invitat la balul din această seară
Alex Velea este invitat la balul din această seară

Asociația Studenților din Universitatea Oradea (ASUO) organizează în această seară Balul Balurilor, cel mai așteptat bal studențesc al anului. Invitatul special este celebrul Alex Velea, care va cânta piese precum „Secret" și „Don't say it's over".

Studenții vor putea fi în această seară alături de bobocii de la facultatea pe care o urmează, pentru a-i susține moral de-a lungul unor probe clasice în astfel de competiții, dar și în timpul unor probe speciale, surpriză. Balul Balurilor începe la orele 20.00, în discoteca No Problem.

Cartelă gratuită

Prețul unui bilet de intrare este 15 lei, dar fiecare cumpărător va primi câte o cartel de telefonie mobilă, în mod gratuit.

Despre Alex Velea

Cu sound-ul original, carisma, mișcările sale și forma fizică de invidiat, Alex Velea a cucerit rapid publicul român, ajungând în momentul de față unul dintre cei mai iubiți artiști. Yamasha reprezintă primul său album, apărut în 2006. Pentru acesta, Alex a colaborat cu Marius Moga, Smiley, Connect-R, Matteo și Don Baxter, rezultatul fiind un mix original de R'n'B, hip hop si pop. În 2009 Alex Velea  a lansat încă două single-uri de success, „Doar ea" și „Secret", cel din urmă în colaborare cu Puya.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite