Albanezi reţinuţi la frontieră, pentru că au încercat să treacă ilegal granița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistii de frontieră bihoreni au depistat pe raza de competenţă a Poliției de Frontieră Salonta, în apropierea frontierei, doi cetăţeni străini, care încercau să treacă ilegal frontiera de stat a României.

Potrivit informațiilor transmise de către Cătălin Simuț, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție de Frontieră (IJPF) Bihor, ieri, în jurul orei 04.00, cu ocazia misiunilor de supraveghere şi control a zonei de competenţă, poliţiştii de frontieră au observat, la aproximativ 500 metri de frontieră, doi bărbaţi care aveau ca direcţie de deplasare linia de frontieră. „Trecând la interceptarea şi legitimarea acestora s-a constat că aceştia sunt cetăţeni albanezi şi se numesc V.E. şi D.M. în vârstă de 36 şi respectiv 23 de ani", a spus Cătălin Simuț.       

Infracțiune    

Având în vedere cele constatate, persoanelor în cauza li s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite